Monday, July 2, 2012

Spania este Campioana Euro 2012





Spania a castigat aseara cu 4-0 in fata Italei si este Campioana Euro2012.
Spaniolii au primit un singur gol in tot turneul.In 2 cazuri din 3 alearga dupa minge ca nebunii atunci cand nu o au.Paseaza cu o precizie de invidiat.In finala nu a fost o competitie,a fost o executie in direct.
Spania a reusit ceea ce Anglia sau Germania nu au fost in stare.Sa-l tina foarte bine pe Pirlo in asa fel incat acesta sa nu poata deschide jocul cu pasele lui magnifice.Daca il scoti pe Pirlo din ecuatie ai o Italie mediocra.
Italienii au avut probleme cu accidentarile.Motta a jucat 3 minute si echipa Italiei a ramas in 10 pentru tot restul meciului.Au fost cele mai tari 3 minute de fotbal vazute in viata mea.Motta ar fi adevaratul castigator al premiului:Omul meciului.:D
Trebuie felicitat Prandelli pentru parcursul pana la finala si pentru ca am vazut o Italie ofensiva,cu un joc spectaculos.
Revenind la Spania,Xavi care imi parea iesit din forma de vreo 2 ani,aseara a facut un meci mare.A dat pase de gol pe banda rulanta.E un jucator mare care a ridicat in 4 ani 17 obiecte lucioase deasupra capului:Cupe mondiale,europene,campionate in Spania,cupe in Spania,cupe Champions League si lista poate continua.
De 4 ani Spania domnia fotbalul mondial si de atunci toata lumea se gandeste cum sa o bata dar nimeni nu a venit cu o solutie.
Felicitari Spania!

No comments:

Post a Comment