Wednesday, July 4, 2012

Bonus Betfred


German League Football
La pariurile sportive Betfred ofera un bonus gratis de bun venit de 50 GBP tuturor clientilor noi. La jocurile de cazino Betfred ofera un bonus promotional gratuit de 200 GBP, in timp ce la POKER ei ofera un super first deposit bonus de 400 GBP jucatorilor noi.
Interfata are un design frumos si o structura care face ca gasirea evenimentelor sportive sa fie o procedura foarte simpla.
Pentru a va deschide un cont la aceasta minunata agentie nu trebuie decat sa completati un formular cu datele dumneavoastra si sa va alegeti un username si o parola. Procedura de deschidere a unui cont este foarte usoara, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.
Cu Betfred puteti paria pe o multime de evenimente sportive, in special din fotbal, care va pot aduce castiguri foarte mari datorita cotelor extrem de bune. Pe zi ce trece, aceasta agentie impresioneaza prin cote si optiuni de pariere, fiind o alegere excelenta pentru cei care vor sa profite la maxim de pariuri.
Printre sporturile pe care ofera Betfred, trebuie sa mentionam de: fotbal, box, curse, rugby, tenis, baschet, hochei, cricket. Puteti selecta o multime de evenimente sportive din cadrul acestora.
Betfred este o agentie sigura, a carei credibilitate nu poate fi pusa la indoiala, avand peste 750 de filiale si 5000 de angajati in UK. Aceasta le ofera clientilor sai cele mai bune servicii, demne de toate laudele.
Depunerile si retragerile pot fi efectuate intr-un mediu sigur, utilizand urmatoarele metode de plata: Maestro, Visa, Mastercard, Visa Electron, Delta, Laser, Transfer bancar, Neteller, Western Union, Moneybookers si Citadel.
Serviciul de relatii cu clientii pare sa fie destul de bun din spusele pariorilor, acesta putand fi contactat prin email sau telefon in cazul unei probleme.
Betfred mai ofera multe alte facilitati interesate precum: statistici, predictii, calculator de cote, comentarii live, care fac ca parierea sa fie o adevarata placere.
Dupa cum vedeti, Betfred va pune la dispozitie toate serviciile necesare pentru a paria cu incredere. Deschideti-va un cont pentru a incasa bonusul de 50 de lire chiar acum.
Ligile de fotbal: Marea Britanie ,Austria,Franta, Germania, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, Turcia, Danemarca, Belgia, Irlanda, Argentina, Brazilia, Mexic, US, Uruguai, Japonia cupele nationale majore si cupele internationale.
Modalitati de pariere: on-line si prin telefon
Pariu minim: 5GBP
Depunere minima: 5 GBP
Formatul cotelor: Zecimal, Fractional
Monede disponibile:GBP
Metode de depunere: Visa, MasterCard, Switch, Delta, Maestro, Moneybookers
Optiuni de retragere: Visa, Maestro, Delta, Moneybookers.


No comments:

Post a Comment