Friday, June 22, 2012

Adrian Nastase sinucigasul


Toti stiti ce s-a intamplat zilele astea.Adrian Nastase om politic puternic,membru marcant al partidului PSD,fost prim-ministru,om cu relatii puternice in tara si peste hotare a fost condamnat(unii spun pe nedrept) la 2 ani de inchisoare.
Cand a venit Politia sa-l ridice a incercat sa se omoare folosind un pistol cu glont.Nu a reusit pentru ca un politist l-a lovit peste mana si in loc sa se impuste in cap si-a gaurit gatul.
Nu-mi place sa fac politica pe blogul asta pentru ca pentru mine clasa politica romaneasca e ca un cuib de vipere.
Eu vreau sa-mi exprim parerea in legatura cu ultimul gest al lui Nastase.Sinuciderea sau incercarea de suicid,cum vreti sa-i spuneti.
Barbatii nu mai sunt cum erau pe vremuri.Un barbat puternic din Romania,foarte cunoscut,in momentul in care ii ajunge cutitul la os in loc sa lupte pana la capat vrea sa-si puna capat zilelor,alegand cea mai usoara cale de a rezolva acesta problema.
Unii au spus ca e un act de curaj.Eu spun ca e LASITATE.
Ce exemplu e asta?Ce sa invat de la un las?Ce dracu au barbatii romani din zilele noastre de zici ca sunt facuti din hartie creponata?
Au fost altii arestati pe vremea lui Ceausescu,tot pe nedrept,condamnati la 10 sau 20 de ani,ca si Corneliu Coposu care a stat inchis in conditii grele 17 ani.
Asta barbat adevarat.
Si-a ispasit pedeapsa si a iesit cu privirea sus.
Filmul din ultimele zile cu Nastase ar fi trebuit sa se deruleze asa.Sa iasa imbracat la 4 ace cand venea Politia sa-l ridice.Sa execute pedeapsa.
Pentru ca este USL-ul la putere in momentul cand iesea sa-i manance inima lui Basescu si a familiei lui.Sa declanseze cel mai mare razboi pe toate planurile impotriva celor care au incercat sa-l doboare:financiar,mediatic,etc.
Si daca reusea intr-un fel sau altul ca unul din dusmanii lui sa moara,noaptea pe la 4 sa se duca la cimitirul unde e ingropat si sa se pise pe mormantul lui.



No comments:

Post a Comment