Sunday, June 12, 2011

Cimitir

Aseara ,dupa o ploaie marunta,la o terasa cu toti prietenii mei ,cu femei depanam amintiri.
Din vorba in vorba s-a ajuns la povestiri de groaza.
Dincolo de labirintul buruienilor inalte ,in dosul obloanelor stricate ale caselor zavorate,chipuri palide,cu cautatura dementa,pandesc creaturile intunericului...
A povestit un prieten despre cum au ajuns ei(grupul care era la terasa) la o casa parasita ,noaptea ,in padure ,cu un parau care curgea lin,cu un vant domol care facea crengile copacilor sa se miste terifiant dand forme ciudate umbrelor in bataia lunii.
Cum se tineau doi,care acum se dau baieti,brat la brat si ziceau:Exista Dumnezeu,exista Dumnezeu...Cand au auzit prima oara sunetul acela departat de ramuri care troznesc, s-au furisat in spatatele trunchiului unui molid batran si au ramas acolo ,asteptand sa vada cine se va ivi din adancurile padurii.
Cum ca aveau un caine cu ei si cainele pleca se intorcea,iarba era pana la brau si a aparut potaia deodata in spatele lor,ei trezarind de parca un curent electric le ar fi strabatut corpurile de barbati adevarati...
Cand au ajuns la casa ,poarta veche si ruginita cu niste forme ciudate s-a inchis in spatele lor cu un scartiit specific fara sa o atinga nimeni.Unul se oprise in spatele unui ecran de tufe si se ghemuise acolo,privind casa.Credea ca o sa cedeze nervos si o va lua goana prin padure ,rupand crengi.Insa se ghemui la loc ,tinandu-se de pamant,de parca i-ar fi fost teama sa nu-i zboare de sub picioare.
Si cand au ajuns la casa ,podeaua parca tipa sub pasii lor mici si nesiguri iar in mijlocul camerei o lumina difuza dezvaluia o priveliste macabra, o cruce pe podea.Se spune ca o femeie a trait acolo si fiind foarte saraca nu au ingropat o si i-au adus doar o cruce in memoria ei.
Dupa asta s-a gasit o fata sa spuna ca ea doreste sa faca sex cu prietenul ei in cimitir.
Sincer am facut sex in aer liber dar in cimitir nu ma duc nici mort.Nu vreau ,in caz ca ma atinge gentil cineva pe spate cand sunt calare pe femeie sau sa vad vreo pisica neagra printre cruci,sa raman precum cainii imbarligati.
Si cand sa-mi dau drumul la energii sa citesc pe crucea din fata Satana Ion si pe om sa l cheme de fapt Stana Ion.

No comments:

Post a Comment