Sunday, June 19, 2011

Betdaq

Betdaq.com este una dintre cele mai bune case de pariuri de tip betting exchange, seamana foarte mult cu Betfair. Ce face ca aceasta casa de pariuri sa fie mai deosebita este chiar abilitatea de a face propriile cote si de asemenea puteti paria atat pentru cat si impotriva unei selectii.

Betdaq a fost infiintat in anul 2000 si de atunci este intr-o ascensiune continua, avand un succes tot mai mare in fiecare an.

De retinut este si faptul ca acum Betdaq aplica comisioane mult mai mici decat principalul sau rival Betfair, de asemenea va puteti bucura de noul bonus de 30 de lire oferit noilor membrii pana la sfarsitul acestei luni.
Dezavantajul cel mai mare e lipsa banilor pe piata la unele meciuri mai putin importante si daca nu sunt oferte apar diferente mari intre back si lay iar tradingul se face mai greu.
Are si unele avantaje : exista unele meciuri live la care Betdaq nu intervine deloc in timpul meciului, deci nu inchide pariurile la goluri, cartonase, penalty, etc, si poti sa prinzi pe unii care nu sunt atenti sa-si anuleze ofertele sau le merge netul mai greu.
Alt avantaj e oferta mai buna la multibets.

No comments:

Post a Comment