Sunday, July 31, 2011

Verificarea identitatii BetClic



Verificarea identitatii la Betclic se face in felul urmator:dupa ce ati pariat la aceasta casa de pariuri, ati castigat sau ati pierdut si primiti banii inapoi la primul pariu pana la suma de 80 ron si ati facut o retragere o sa primiti un email care arata cam asa:
"Felicitări pentru câştigurile obţinute la BetClic!
Pentru a face prima retragere trebuie să confirmăm identitatea dvs pentru a ne asigura astfel că contul dvs este sigur. Trebuie să ne asigurăm că doar persoanele care pariază pe BetClic îşi pot retrage banii! Astfel, vă rugăm să ne furnizaţi o copie a unui act de identitate valid al dvs (paşaport, carnet de conducere, buletin sau carte de identitate), precum şi o copie faţă-verso a cardului utilizat de dvs la BetClic, dacă este cazul. Pentru a ne pune aceste documente la dispoziţie, tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi secţiunea Contul meu si apoi fila Documentele mele, unde veţi putea încărca documentele solicitate, în limita a 1024kb per document.
Sau mi le puteţi trimite direct mie - menţionând numele dvs de utilizator.
Email :
support@BetClic.com
De îndată ce primesc documentele, vă voi transfera imediat câştigurile.
Această verificare de securitate are loc doar la prima retragere. Pe viitor, câştigurile dvs pot fi transferate în siguranţă în mod automat."
Tot ce trebuie sa faceti pentru a vi se verifica identitatea(in general cer copii dupa acte ca sa le confirmati ca aveti peste 18 ani) scanati copia de buletin si cardul fata si verso si le trimiteti la support@BetClic.com.
In 24 de ore o sa primiti raspuns la mail si in aproximativ 48 de ore o sa aveti banii pe card.
Cam asta e tot in legatura cu verificarea identitatii la Betclic.
Daca aveti intrebari nu ezitati sa ma contactati.Bafta la pariuri!

No comments:

Post a Comment