Wednesday, April 25, 2012

PaddyPower



Dati clik pe reclama de mai sus pentru a deschide un cont la Paddypower.BOnusul este de 50 de euro freebet.
PaddyPower este cea mai buna casa de pariuri online din Irlanda, care isi satisface clientii cu cele mai bune servicii si promotii inca din anul 1998. Aceasta a reusit sa creasca si sa atraga un numar foarte mare de pariori.


Interfata site-ului arata foarte bine, fiind bine structurata si organizata. In partea stanga a site-ului gasiti grupate toate evenimentele sportive, iar in partea de sus aveti o multime de facilitati interesate. Din pacate, acest site nu este disponibil si in limba romana.

Deschiderea unui cont este o procedura foarte simpla care poate fi realizata imediat prin urmarea unor pasi. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati click pe "Join now" si sa introduceti datele dumneavoastra personale, datele contului si sa confirmati.


Oferta este foarte diversificata, PaddyPower reusind sa ofere cele mai importante evenimente sportive precum si multe alte evenimente speciale. Printre sporturile oferite de PaddyPower amintim de: fotbal, hochei, handbal, volei, cricket, tenis, golf etc.

Cotele oferite de aceasta casa de pariuri nu sunt chiar uimitoare, insa putem spune ca nici mici nu sunt. Veti putea paria utilizand cote bune si o multime de tipuri de pariuri.

Trebuie sa mentionam faptul ca PaddyPower ofera clientilor sai servicii avansate de securitate precum si o multime de optiuni precum: live streaming, pariere in timp real, pariere cu ajutorul telefonului mobil etc.

Puteti depune minim 10Euro utilizand urmatoarele metode de plata: carti de debit (Switch, Maestro, Delta, Laser, Visa Electron si Solo), carti de credit (Visa, Mastercard), Neteller, MoneyBookers, Cec, si Bank Wire.

Serviciul de relatii cu clientii nu este exceptional insa este satisfacator, reusind sa va furnizeze informatiile dorite oricand aveti nevoie prin email sau telefon.

Asadar, PaddyPower este o casa de pariuri buna care are multe lucruri de oferit clientilor sai. Sfatul nostru este sa va deschideti un cont si sa va bucurati de serviciile pe care aceasta le ofera.

No comments:

Post a Comment