Sunday, December 25, 2011

Bonus Unibet 100 Ron


Unibet a hotarat sa schimbe bonusul la depozit pentru noii clienti romani cu un pariu 100% fara risc de pana la 100 RON. Astfel, noul bonus va fi acordat in functie de suma si de rezultatul primului pariu pe care il efectuati. Daca ati beneficiat de bonusul pentru noii clienti de la Betclic atunci stiti deja cum sta treaba cu acest tip de pariu fara risc. Sa trecem insa la prezentarea bonusului (click aici pentru termeni):

Este foarte simplu – Înregistrează-te acum, efectuează un depozit şi începe să pariezi. Dacă primul tău pariu plasat după ce ai efectuat primul depozit este pierzător, vei primi un bonus miza returnată de 100% până la 100 RON.
Pentru a efectua o retragere, bonusul trebuie rulat de 4 ori la cote de minim 1.60.
Important! Bonusul este exclusiv pentru clienţii români, şi este valabil numai pentru clienţii înregistraţi după data de 25 Noiembrie 2011!

E intr-adevar simplu: daca primul pariu pe care il efectuati la Unibet este pierzator veti primi un bonus de 100% din valoarea acestuia de pana la 100 RON. Bonusul va trebui rulat de 4 ori la cote de minim 1,60. Daca primul pariu este castigator, nici nu mai e nevoie sa cititi conditiile bonusului pentru ca sunt banii vostri si nu mai aveti nici un rulaj de efectuat.

No comments:

Post a Comment