Thursday, May 31, 2012

Casa de pariuri bet365


Cand am inceput sa pariez nu auzisem de bet365,betfair sau mai nou de casele asiatice.
Am o experienta de vreo 10 ani in pariuri iar inceputul a fost la o casa de pariuri terestra,asa numita casa de la coltul strazii.Acolo am riscat primii bani pe un carnat de 8 meciuri si bineinteles ca am pierdut.
Am avut norocul la cateva luni sa cunosc un prieten,Budan,care paria deja online.Atunci am invatat de la el cum sa imi deschid cont la o casa de pariuri online.Prima a fost Gamebookers si a doua Bet365.
Atunci,ca si acum,bet365 avea o oferta mare pentru pariurile live.Multe meciuri,multe sporturi chiar si la 4 noaptea gasesti un meci sa faci un ban cinstit.Mi-a placut mult si am ramas fidel acestei case de pariuri.
Am doar 3 case de pariuri online favorite iar printre ele se afla bet365.
Bet365 este bine cotata pe http://www.sportsbookreview.com/ un site specializat in verificarea caselor de pariuri.Aici bet356 este cotata la litera A ceea ce inseamna ca banii sunt in siguranta la aceasta casa.
bet365 a avut si are un bonus foarte bun pentru pariorii romani.Au un bonus de 200 de ron 100% din primul depozit cu un rulaj de 3 ori toata suma(depozitul+bonusul) la cote de 1,50 minim.
De asemenea in afara de acest bonus au inca 100 de ron pentru primul pariu pus de pe mobil.Dupa ce ati pariat 100 de ron pe o cota mai mare de 1,50 mai primti bonus 100 de ron.
La alte case de pariuri gasiti bonusuri de 50% sau mai putin...
Au multe metode de depunere:carduri bancare Visa sau Mastercard dar si portofele online moneybookers,neteller,etc.Daca depuneti prin moneybookers va recomand sa alegeti moneda la bet365 la fel ca cea din portofelul online, in felul asta nu veti pierde bani la cursul valutar cand se face conversia.De fapt va recomand,atunci cand va faceti conturi la casele de pariuri online,sa alegeti aceeasi moneda la toate.Eu le am in euro.
Inca ceva foarte important:atunci cand va deschideti contul la bet365 sa notati numarul de securitate din 4 cifre pe care il veti alege pentru ca va fi folositor pentru orice problema legata de aceasta casa de pariuri.
Peste vreo saptamana incepe Campionatul European si daca va plac pariurile deschideti cont la aceasta casa si nu veti regreta.Eu daca ma uit la un meci si nu pariez live parca nu mai are farmec,nu mai e nicio placere in vizionarea lui.
Bafta la pariuri!

No comments:

Post a Comment