Thursday, November 24, 2011

Poker William Hill


Use the translate button on the right!!William Hill, una din cele mai experimentate companii cu o experiență terestră care pornește din 1934, a reușit să exploateze acest avantaj în lumea pokerului online datorită unei echipe care înțelege nevoile jucătorilor și le oferă acestora o experiență excelentă de joc, fie că aceștia intră la mesele de poker sau în cazinoul unde au la dispoziție 140 de jocuri. Jucătorii de la William Hill mai au avantajul că fac parte din gigantica rețea iPoker, având mereu la dispoziție promoții inovative, oferte speciale și o gamă gantastică de turnee.
William Hill oferă jocurile: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi-Lo (8 or Better) și Seven Card Stud Poker. Toate sunt disponibile de la niveluri micro până la mize uriașe, furnizând astfel partide pentru toţi jucătorii indiferent de preferinţele lor. Jocurile încep de la $0.01/$0.02 şi continuă până la $300/$600 pentru Fixed Limit Hold´em, $200/$400 pentru No Limit Hold´em şi $50/$100 pentru Pot Limit Hold´em, Fixed Limit Omaha şi Pot Limit Omaha Hi/Lo. La Pot Limit Omaha vei găsi nivele până la $100/$200 şi până la $200/$400 pentru Fixed Limit Omaha Hi/lo.
William Hill procedează la fel ca şi restul siteurilor de poker cu un rake de 5%, maximum $5 per pot. Poate fi şi mai mic, în funcţie de câţi jucători sunt implicaţi în pot şi la ce nivel joacă. Începe de la $1 şi creşte până la maximum $3 pentru partidele de la nivelul $25/$50 şi peste, pentru partidele de No şi Pot limit. William Hill Poker foloseşte o politică "No Flop No Drop", ceea ce presupune că nu se percepe rake dacă nu se ajunge la flop.
Având în vedere că William Hill face parte din iPoker network, au parte de foarte mulţi jucători, pe tot parcursul zilei. Nu vei avea nicio problemă în găsirea adversarilor, indiferent de nivelul la care joci, ziua sau noaptea. Numărul mare de partide pe bani şi turnee care se desfăşoară aici fac din William Hill Poker o cameră de poker de top. Popularitatea sa este deosebit de mare mai ales în Europa, ceea ce înseamnă că orele de vârf coincid cu stilul de viață al Bătrânului Continent.

No comments:

Post a Comment