Saturday, January 28, 2012

Faceti miscare!





Chiar daca e un frig napraznic afara si oameni tampiti prefera sa ramana in masini in loc sa-i preia Smurd-ul, faceti miscare.
Nu trebuie sa alergati prin parc pe vremea asta dar exista in fiecare oras cel putin o sala in care puteti sa mai dati burta jos.
Daca sunteti femei si incepeti cu scuzele sunt atatea scoli de dans prin toate orasele si in felul asta impuscati 2 iepuri dintr-o lovitura.Invatati sa dansati elegant si slabiti(sau va mentineti greutatea) si in feul asta sunteti mult mai bune,mai sexy.
In plus in timp ce faci miscare si dupa corpul elibereaza niste hormoni cum ar fi endorfinele.
Moleculele de endorfina, descoperite în 1970, au o proprietate uimitoare, asemanatoare medicamentelor împotriva durerii, cum ar fi morfina. Ele aduc starea de liniste si confort interior. Cheia magica este sportul. Potrivit cercetarilor efectuate, cantitatea de endorfine poate fi crescuta de cinci ori daca se practica minimum 45 de minute de sport de anduranta, cum ar fi jogging, înot sau ciclism. Alte surse de endorfine sunt râsul, ciocolata si actul sexual. Având rol antistres, endorfinele favorizeaza recuperarea fizica si psihica, precum si somnul odihnitor. Fiind comparabile cu opiaceele, ele calmeaza durerile si migrenele.
Faceti miscare!

No comments:

Post a Comment