Monday, October 31, 2011

Sange in coaie

Sursa foto:prosport.ro

Aseara la meciul Petrolul vs Steaua un ultras al gazdelor,Stefan Dragos Enache a intrat pe teren si l-a lovit din spate cu pumnul in tampla pe fundasul Stelei,Galamaz care nu a avut timp sa reactioneze si a cazut lat.
Imediat dupa ultrasul s-a intreptat in alergare spre grupul de stelisti.
Martinovici a fost primul care a reactionat si l-a atacat pe cretinul din PLoiesti.A incercat sa-i mute fata cu 2 lovituri de picior.Imediat portarul Stelei loveste si el ca Sandy Belle.Arbitrul ii elimina pe amandoi.

Ce vreau eu sa punctez este ca noi romanii suntem niste mamaligi.
O sa ma intrebati de ce?
Pai un coleg de-al lor ,roman,e trimis in lumea viselor si primul care reactioneaza e un jucator de nationalitate sarba?
Mereu am fost de parere ca omul isi arata adevarata fata in situatii de criza.Jucatorii romani ai Stelei se uitau lung.
Domnule Becali cand le mai platiti salariile un sfat va dau :Sa-i trimiteti sa-si cumpere cate o pereche de coaie.Se pare ca duc lipsa baieteii de la Steaua.
Respect Martinovici.
P.S. Neda Marinovic un istoric spune asa despre originea cuvantului sarb:In descrierea celui mai vechi popor din Balcani ,arata ca Sarb,in limba straveche indiana,sanscrita,din care au derivat toate limbile indoeuropene,intre care si limba sarba,semnifica pe omul liber,pe viteazul care lupta vesnic pentru propria supravietuire.

No comments:

Post a Comment