Tuesday, September 27, 2011

Problemele echipei Steaua Bucuresti

Problemele de la Steaua le stie orice copil inca de la gradinita:
1.Gigi BECALI- Nepriceperea la fotbal si firea lui foarte schimbatoare.Desi are multi bani niciodata nu a investit “cu cap”. Acum o sa ma intrebati ce inseamna “cu cap”? Ceva in stil Vaslui doar ca la Steaua se puteau face investitii mai mari cu mai putine eforturi tinand cont de renumele echipei, de faptul ca e din capitala si de statutul ei de “cap de serie” = Europa e mult mai aproape.
2.Lipsa unei case a Stelei si care in mod normal ar fi sa fie Ghencea. Dar lipsa de tact a lui Becali este la fel atat in viata de zi cu zi cat si in Politica(Avantaj CFR).
3 Desi suporterii Stelei s-au comportat jalnic uneori, niciodata nu ar fi trebuit deschis un razboi contra lor ,ba din contra ar trebui atrasi alaturi de echipa(ex. RAPID B.)
4.O conducere a Stelei care sa fie alcatuita din oameni profesionisti si care sa aiba un scop bine determinat. Adica sa aiba un cuvant GREU in interiorul clubului , NU sa fie doar marionetele lui GIGI.(slava domnului Steaua a avut intotdeauna oameni de mare calitate in conducere ex EM. IENEI.)
5. Un antrenor crescut in spiritul Stelei si care sa fi confirmat deja atat intern cat si international (ex Boloni sau D. Petrescu.) Un antrenor caruia sa-i acorzi timp si incredere.
6. Spalarea rufelor in familie. Ceea ce se intampla in club sa ramana in club, iar masurile care trebuie luate sa se afle dupa ce au fost luate si nu inainte prin intermediul televiziunii sau radioului. P.S. Cunoscandul pe Gigi cand credeti ca vor fi indeplinite masurile astea?? NICIODATA!!! Concuzie: atata timp cat va fi a lui Gigi, Steaua nu poate urca mai sus de locul 3 decat printr-o conjunctura favorabila ...

No comments:

Post a Comment