Sunday, March 4, 2012

Mitica la puscarie!

La meciul Dinamo vs Gaz Metan suporterii au afisat un baner cu mesajul:Mitica la brutarie.Fara semne de punctuatie,fara alte desene,etc.
Bgs au luat banerul cu forta dar nu stiu nici acum care a fost motivul.Sunt satul de statul asta politienesc,de fosti militieni care ne conduc,de fosti securisti care au bagat lumea la puscarie pe vremea lui Ceausescu si acum conduc fotbalul romanesc.
Imi doresc sa se intample 2 lucruri in urmatorele zile.Hai macar unul din ele.
In primul rand cancerul pe care l-a avut Mircea Sandu sa recidiveze nu de alta dar am auzit ca asta,cancerul e cam nesimtit si cand crezi ca ai scapat iti bate la usa pe la 5 dimineata cu chef de joaca.
In al doilea rand imi doresc ca Mitica Dragomir sa pateasca un mic-mare accident de circulatie si sa ia loc la cimitir langa baiatul lui Manuel care a murit in 1987.
Mai nenorocitilor indiferent ce o sa faceti si o sa spuneti toti suntem datori cu o moarte si voi doi sunteti mai aproape de lumea umbrelor decat mine.
Abia astept ziua cand o sa dau un covrig de pomana in cinstea voastra.Sa te vad Mitica langa Ceausescu jucand table pe carbuni incinsi,nenorocitule!

No comments:

Post a Comment