Thursday, February 10, 2011

Patronul care si a incendiat cafeneaua de pe Centrul vechi Targoviste e arestat


Şi-a făcut-o cu mâna lui iar acum va suporta rigorile legii. Patronul barului situat în Centrul Vechi, riscă până la 15 ani de închisoare pentru că a pus oameni să dea foc localului pentru a pune mâna pe două miliarde de lei. Patru tineri au fost reţinuţi de poliţie.

Oamenii legii au stabilit că barul distrus în urma unei explozii care a avut loc acum trei săptămâni, nu a fost nimic întâmplător. Patronul este acuzat că şi-ar fi încendiat singur localul pentru a pune măna pe banii de pe asigurare. Ar urma, în acest fel, să ia aproape două miliarde de lei vechi. Pentru a nu da de bănuit, acesta a apelat la încă patru persoane, cărora le-a promis până la 5.000 de euro şi câte 5.000 de lei. Patru dintre ei au fost arestaţi iar unul se află cercetat în stare de libertate, deoarcece contribuţia lui la faptă a fost mică.
“Sunt patru persoane reţinute, printre care şi patronul localului, care a instigat un amic de-al său să incendieze barul, oferindu-i suma de 5.000 de euro. El urma să primească de la asigurare, doua miliarde de lei vechi. Amicul său a instigat la rândul său alte trei persoane cărora le-a promis suma de 5.000 de lei, pentru a duce la finalizare incendierea localului”, a declarat pentru “Adevărul de Seară”, agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Patronul localului se numeşte Ionut Neacşu. Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la 15 ani de închisoare.
Sursa :Adevarul de seara

No comments:

Post a Comment