Sunday, February 20, 2011

Narcis Iustin Ianau -vedeta peste noapte



Lui Narcis Iustin Ianău, în vârstă de 16 ani,senzaţionala voce de contratenor i-a adus în copilărie multe neplaceri din partea celor din jurul lui care radeau de vocea lui. "Cânţi precum o fată"ii spuneau copiii care radeau de vocea lui,nimeni neavand incredere in el si in puterea lui de a sensibiliza sufletul oricui.
Narcis nu s-a dat bătut, chiar dacă a trecut prin clipe grele si s-a incurajat singur. Si bine a facut, caci la “Romanii au talent” a reusit sa cucereasca atat juriul, cat si publicul, prin vocea lui extraordinara, extrem de rara in intreaga lume.

Nici chiar părinţii săi nu au fost de acord, la început, ca el să cânte cu vocea aceasta de fată. “Mama mea fiind in Italia de cativa ani nu prea m-a auzit cantand. Ea a crezut ca nu pot realiza ceva cu aceasta voce. Imi doresc sa ma vada cantand la scena deschisa”, a povestit băiatul.

Iustin a fost sustinut in permanenta de tatal sau, care l-a luat in brate, cu ochii plini de lacrimi, imediat dupa ce a coborat de pe scena Dupa concurs, tatăl sau a spus, extrem de emoţionat, că s-a temut, la început, că publicul "face mişto" de fiul său.

A stat retras toată copilăria lui, fără prea mulţi prieteni, a fost luat în râs, bătut şi respins de către unii colegi şi a plâns aproape în fiecare zi.

Narcis a ajuns la cinci ani în corul bisericii. Se dusese acolo cu mătuşa sa, Elena, pe care o aştepta să termine repetiţiile şi, auzind corul, a început să cânte şi el. Dascălul şi-a dat seama că este talentat şi l-a aşezat în rândul sopranelor, unde a rămas timp de patru ani.

Băiatul este un copil care provine dintr-o familie modesta,tatal sau fiind şomer si mama sa lucrand in Italia de 12 ani pentru a intretine familia.De asemenea,el locuieste impreuna cu tatal lui şi cu fratele său mai mic într-un sat din judeţul Bacău.

Motivul pentru care a venit la "Românii au talent" a fost ca mama lui, care lucrează de 12 ani în Italia, să îl audă cântând pe scenă.
Sursa :http://www.narcisiustinianau.com/

No comments:

Post a Comment