Tuesday, April 26, 2011

Tutu Adrian


S a vazut inca de prima oara cand l am vazut pe Tutu Adrian ca are talent, ca pune suflet in ceea ce face, in muzica lui si in versurile pe care le scrie. Nu a fost stingherit de public pentru a se elibera de greutatile prin care a trecut, s a simtit si in voce si in interpretare ca nu este pe scena doar de dragul de a fi, ci pentru ca iubeste sa fie acolo ( poate , asa cum a spus si el, pentru ca se simte mai aproape de parinti).
E greu sa ti pierzi ambii parinti, si e greu sa ti tii viata si incercarile in frau, dovedind ca este un baiat la locul lui, puternic si cu simtul masurii.
A aratat ca oamenii nu trebuie judecati dupa aparente si nu trebuie criticati inainte de a prezenta ceea ce au de facut.
Cred ca si juriul a vazut acest lucru, de aceea, desi la inceput Mihai(care desi vrea sa para macho arata ca Sandy Belle cand se dadea in leagan) ca de obicei ar fi avut ceva de comentat, l a trimis mai departe. El s a refugiat oarecum in muzica pe care o canta si in dans si asta l a facut sa fie si mai ambitios cu ceea ce vrea sa faca in viata.
Il apreciez pentru ca a dovedit, ca si multi altii de la Romanii au talent, ca se poate ca si in Romania poti sa ai succes fara sa furi ,fara sa pacalesti viata.

No comments:

Post a Comment