Thursday, April 21, 2011

Tipuri de money management pentru pariuri

1. Easy money- In ce consta ea : se porneste de la o banca , apoi se reinvesteste noua banca intr-un alt pariu si asa mai departe . Practic avem un combo urias format din 40-50 de meciuri ( cat de departe ne propunem sa ajungem la inceputul strategiei noastre - fie un nr. fix de pariuri castigatoare , fie o suma la care vem sa ajungem ). In general la cest tip de strategie se pariaza doar pe meciuri relativ sigure - cote mici , meciuri cu mari sanse de reusita.

2. Strategia alpinistului . In ce consta ea : se pleaca de la o banca de , sa zicem 5 euro , si se reinveste profitul pana se ajunge la cota 3 . Apoi retragem banca initiala , in cazul nostru cei 5 euro , si mergem cu banca ramasa mai departe pana atingem iar cota 3 . Ajungem la 30 de euro , retragem iar banca initiala , 10 euro in cazul nostru si asa mai departe. In cazul unui esec reincepem de la pasul anterior ( plecam de la ultima suma retrasa ).

3. Banca in 4 - acest tip de strategie presupune impartirea bancii de care dispunem pentru pariere in 4 parti egale . Se pariaza cu acest sfert de banca pana se ajunge la cota 2 , apoi se recalculeaza si se pleaca mai departe cu noua banca . In caz de esec cele 3 sferturi din banca se impart iar in 4 si se pleaca din nou la drum .

4. Strategia "cu casete" . In ce consta ea : se pleaca de la o banca initiala , apoi se noteaza toate cotele de la , sa zicem 1.01 - 1.3 si se incearca acoperirea tutror acestor cote . Se poate paria si pe cote mai mari , eliminadu-se cotele cele mai mari ramase in momentul parierii ( exemplu : pariem pe o cota de 1.65 - eliminam din lista noastra cotele 1.3 si cota 1.27 ). Practis este tot un fe de easy money , dar acest tip de strategie are un efect mai mult asupra mentalului pariorulului - pentru ca stii cate pariuri mai ai pana ajungi la finalul stategiei.

No comments:

Post a Comment