Sunday, April 17, 2011

Daca iti bag un deget in gura?


Ieri am fost plecat la Valcea pentru o competitie amicala de BJJ(ju -jitsu brazilian)... 2 masini ,una de sportivi ,seriosi si o duba plina de simpatizanti ,neseriosi ,printre care ma aflam si eu ,pregatiti de competitie cu 5 litri de vin rosu de tara si coca-cola la 2 litri ca indulcitor pentru cine doreste.
Doi dintre ei erau deja in alta lume pentru ca s-au distrat la greu cu o noapte inainte.
Cum am plecat din Targoviste si admiram padurile din zona ,era o discutie aprinsa intre doi betivusi despre cine are nevoie de peisaje...
Pe stanga ,langa o parcare iesea un fum negru si gros ,2 curve de produs cu jumate de pizda afara se incalzeau la un cauciuc in flacari ca sa miroasa a Channel.
Le-a claxonat soferul insistent ,fetele au zambit ne-au facut cu mana,nu aveam timp sa le umplem zambetul,trebuia sa ajungem la competitie.
Ajungem in Valcea si coca-cola nu se terminase in schimb vinul era deja in vene.Am baut si eu dar nu mult pentru ca voiam sa inteleg ceva din ce avea sa urmeze.Trei dintre suporteri erau deja in alta lume ,printre care si fotograful nostru care ar fi trebuit sa fie lucid.
Intram in oras si oprim langa doua fete ca sa le intrebam unde este sala polivalenta?Se deschide usa la duba iese fotograful tot si vad fetele 8 barbati intr o duba ,cu ochii rosii,galagiosi,una face cativa pasi in spate speriata toata ,gandind gang bang direct.
Prietena ei ,mai curajoasa,adica mai urata,ochelarista si grasa ,ramane pe loc.Coboara fotograful sa-i explice ce vrem si noi inchidem usa ,plecam in tromba si-l lasam acolo.
El face o fata de caine plouat ,fetele izbucnesc in ras .Oprim la vreo 100 m mai in fata sa-l asteptam ,aflam informatia capitala si ajungem la destinatie.
Acolo sportivii nostrii erau la masa ,ceva lejer ,pentru ca nu e bine sa mananci mult inainte sa faci sport,noi suporterii si fotograful cautau un magazin de unde sa cumparam bere.
O baba cu un caine urat in draci se relaxa pe o banca langa noi.Se duce fotograful sa o intrebe de Mc Donald s si daca stie de unde sa cumpere niste iarba.Scapa baba o injuratura printre dinti si pleaca vazand cu ochii.
Din cei 2 plecati dupa bere,unul se pierde,nu avea gps... I se inchisese mobilul si nu mai stia pinul.Opreste o fata langa gara o intreaba adresa ,ea ii spune strada ,el o intreba in ce oras se afla si o roaga sa dea un apel acasa.
Ne suna tatal lui din Anglia sa-l cautam pe cel mai prost om care se poate pierde intr-un oras mic ca Valcea...Scapasem de 2 dar trebuia sa facem intr un fel sa nu ne vada fotograful pe unde ne ducem pentru ca era pe 4 carari si ne dadeau aia afara de la competitie.
Acolo pe o saltea de lupte erau sportivi de la multe cluburi din tara dar ambitia mare era intre doua cluburi din Bucuresti.
Intra pe saltea doi grei ,amandoi peste 110 kg,unul inalt bine facut ,avocat ,celalalt interlop,gras cu cioc ,plin de tatuaje,nervos.
Incepe lupta il ia grasul pe sus,cu o intrare la coapse si-l arunca in tribune ,se da lumea in parti ,tensiunea in sala se simtea in aer,apa si pamant.
Se intra la lupta la sol si se aude un tipat.Ne-am gandit la o accidentare grava,brat rupt sau picior...
Se ridica grasul si zice:Ce faci ma musti?Esti pizda?
Avocatul :Pai ce faci ma ?Imi bagi mana in gura?
Grasul :Vezi ca ti-a cazut tamponul...
Avocatul :Si ce vrei ma sa fac cand imi bagi degetul in gura?Sa ti-l sug???
Se lupta iar si castiga avocatul.Astia din echipa grasului se ridica si fac pasi spre avocat.Cei din echipa avocatului se ridica si ei fac pasi in fata...Am crezut ca se darama sala polivalenta.
Nu s-a intamplat nimic pentru ca avocatul le-a zis:Scuzati-ma ,eu ma antrenez,nu suntem la colt de strada.
Spectacolul a fost garantat,s-au luptat si doua fete cu o rautate si ambitie extraordinara.
Ca sa revin si ce au facut baietii nostri din Targoviste,Cristi locul 1 la categoria de 75 kg si Radoi locul 2 la 65 kg.
Fotograful vorbea spre final cu organizatorii sa participe si el.L-am oprit la timp.Il aruncau aia de tavan.
Seara pe la ora 23 eram pe Dealul Negru pe drumul de intoarcere, mancam mici si carnati si ne uitam la Real cu Barcelona si glumeam cu ospataritele...

No comments:

Post a Comment