Wednesday, September 29, 2010

Handicap asiatic

In primul rand handicapul asiatic este facut in asa fel incat sa elimine rezultatul de egal dintr'un meci de fotbal.
Favoritului i se da sa porneasca meciul cu un handicap negativ,iar asa zisului "underdog" i se acorda acel handicap in sens pozitiv.Sa incepem:Handicap 0-0

In cazul in care nu exista favorit sigur intr'un meci,handicapul dat la inceput uneia dintre echipe devine nul,fiind setat la 0:0 .Exemplu Steaua(0)-Dinamo(0)1,90 1,95.
Intrebarea multora este ce se intampla in caz de meciul se incheie la egalitate.In acest caz miza iti va fi returnata.In caz contrar,in caz ca,echipa pe care ai pariat castiga,tu vei castiga Miza X Cota , castigul net fiind Castigul - Miza.

Handicap 1/4

Favoritei i se da un handicap negativ de 1/4 , pe cand outsiderului i se adauga un 1/4. Exemplu : Rapid Bucuresti(-1/4) - Poli Timisoara(+1/4) 1.90 1.95 Acesta se poate traduce astfel:Rapid da handicap de -1/4 celor de la Timisoara,sau Poli Timisoara primeste la inceputul meciului un +1/4 goluri.
In caz de pariezi pe Rapid,castigi doar in cazul in care Rapid castiga meciul,iar in caz ca pariezi pe Poli , castigi doar in cazul in care Poli castiga meciul.
Daca se incheie egal,atunci in caz ca ai pariat pe Poli,castigi jumate din castigul maxim posibil,iar in caz ca ai pariat pe Rapid , ti se returneaza doar jumatate din Miza.
Handicap 1/2 Acest handicap este facut ori sa pierzi ori sa castigi,rezultatul de egalitate nu mai conteaza.Rapid Bucuresti(-1/2) - Poli Timisoara(+1/2) 1.90 1.95 Daca ati pariat pe Rapid Bucuresti castigati doar in cazul in care Rapidul bate,egalul sau infrangerea nefiind suficente,iar in caz ca ati pariat pe Poli Timisoara egalul sau victoria Timisoreniilor fiind indeajuns. Handicap 3/4 Acest handicap este facut pentru meciuriile ce se termina la un gol diferenta.Rapid Bucuresti(-3/4) - Poli Timisoara(+3/4) 1.90 1.95 .Daca pariezi pe Rapid castigi doar in cazul in care Rapidul reuseste sa bata la o diferenta mai mare de 2 goluri,iar in caz ca ai pariat pe Poli,este necesar un egal sau o victorie a acestora.
In caz ca pariezi pe Rapid si acesti bat la doar un gol diferenta,castigi jumate din castigul maxim posibil,iar daca ai pariat pe Poli Timisoara,castigi jumate din miza
Handicap 0:1 Favoritul pleaca cu un handicap de 1 gol diferenta,care este dat outsiderului,Exemplu:
Rapid Bucuresti(-1) - Poli Timisoara(+1) 1.90 1.95.In caz ca ai pariat pe Rapid,castigi doar in cazul in care Rapidul bate la o distanta mai mare sau egala cu doua goluri,iar in caz ca pariezi pe Poli,iti este suficent si o remiza,sau in cel mai bun caz o victorie a Timisoreniilor.
In caz ca Rapidul bate la un gol diferenta si ai pariat pe Poli Timisoara ti se va returna miza.

No comments:

Post a Comment