Monday, September 20, 2010

100 moduri de a creste traficul 4

31. Lansarea unui concurs de voturi. Trebuie sa lansezi un concurs în care câştigătorul va fi ales cu o sesiune de vot. Să presupunem că aveţi un site web de fitness. Ai putea invita cititorii dvs., să îşi prezinte cele mai bune metode de fitness, şi apoi o sesiune de vot ar decide care metoda devine premiu. Acest lucru ar motiva participanţii sa intre pe link-ul la sesiunea de vot şi să si încurajeze prietenii lor pentru a vizita site-ul dvs. şi de a vota.
32. Lanseaza un concurs de trafic. Puteţi lansa un concurs în care oamenii sa intre pentru a trimite trafic la o anumită pagină, în interiorul site-ul dumneavoastră. Ar putea fi pagina de concurs sau o pagină de resurse (de exemplu, o pagina unde vei dărui o carte electronică). După intervalul de timp stabilit (de exemplu, două săptămâni, o luna sau orice altceva), va trebui pur şi simplu sa faci o analiza pentru a verifica cate site-uri web au intrat si care ti-a trimis mai mulţi vizitatori, şi apoi poti decerna premiile.
33 Experiment cu video. Aşa cum probabil aţi auzit,video este ultima fita pe web. Dacă vrei să faci ceva simplu, doar înregistrează-te vorbind in fata web cam (în mod evident ceea ce vorbesti ar trebui sa fie interesant pentru vizitatori).
34. Creaţi screencasts. O modalitate foarte eficientă de a crea videoclipuri este de a înregistra ecranul computerului în timp ce efectuati unele activităţi. De exemplu, aţi putea să-l utilizaţi ca sa învatati alte persoane modul de utilizare a computerului sau cum să faci anumite lucruri pe Internet. Puteţi utiliza un software gratuit numit CamStudio pentru a crea screencasts.
35. Trimiteţi-vă videoclipurile pe multe site-uri. Odată ce aţi realizat videoclipuri gata de vizionare, ar trebui să le trimiteti pe mai multe site-uri , şi nu doar pe YouTube. Din fericire, există un site care vă poate ajuta să face acest lucru fara a pierde prea mult timp. Este numit TubeMogul.com, si automatizeaza o mare parte din procesul de transmitere pentru tine.
36. Lansarea un podcast. Acest lucru ar putea fi un generator de trafic bun pentru un singur motiv principal: nu există o concurenţă multa acolo, în măsura în care podcast-urile merg. Cu alte cuvinte, atâta timp cât ai pus în el ceva efort, podcast-ul dvs. ar putea deveni lider în interiorul dvs. de nişă destul de rapid. Tot ce trebuie este un microfon USB pentru a începe înregistrarea.
37. Realizeaza interviuri audio. Am menţionat deja că interviurile sunt bune pentru trafic. În afară de interviuri de text, cu toate acestea, vă pot elibera, de asemenea, interviuri audio. Skype e foarte uşor de folosit. Veţi avea nevoie doar de un software pentru a înregistra conversaţia Skype. PowerGramo are o versiune gratuită care funcţionează bine.
38. Dacă aveţi prieteni folosind Stumble Upon, să le cereţi sa apese i like it pe cele mai bune articole ale dumneavoastră. E posibil sa primiti mult trafic folosind Stumble Upon.
39. Încercati să ajungeti pe prima pagina Digg. Ca sa ajungi pe prima pagina este destul de dificil, dar merita incercat, pentru că odată ce o sa ajungeti acolo veţi primi zeci de mii de vizitatori. Trebuie să începeţi prin a deveni un utilizator activ Digg, încearcati sa va să faceti cât mai mulţi prieteni posibil şi pentru a înţelege tipul de conţinut cu care se lucrează acolo.
40. Daca nu reusiti cu Digg incercati Reddit. Acesta acţionează în mod similar, dar este mai mic şi are o comunitate mai prietenoasa, astfel încât conţinutul s-ar putea face mai bine vazut acolo. Chestii amuzante, tehnologie si politica sunt subiectele deosebit de adecvate pentru acest site.

No comments:

Post a Comment