Saturday, September 11, 2010

100 moduri de a creste traficul 3


21. Publică o imagine amuzanta. Spre sfârşitul zilei, oamenii doresc sa aiba zambetul pe buze. Publicarea unei imagini amuzante este o modalitate buna de a ai ajuta in privinta asta şi asa ar putea creşte traficul dvs., în acelaşi timp.
22. Creaţi un infographic. Daca esti creativ si iti place sa cercetezi, atunci ar trebui să încerci să creezi multe infographics, deoarece ele tind să atragă multe link-uri şi trafic.

23. Scrie o carte electronică. Aceasta este una dintre cele mai eficiente modalităţi de a genera trafic. Pur şi simplu scrie o carte electronică convingătoare, şi apoi eliberaţi-o pe site-ul dumneavoastră. Include un link de download direct, e-mail şi bloggeri şi webmasteri în nişă dvs., pentru ai înştiinţa despre aceasta.
24. Creaţi un şablon CSS gratuit. CSS template-uri sunt foarte populare pe Web.
25. Creaţi o WordPress theme. Puteţi transforma, de asemenea, CSS şablonul într-o temă WordPress (sau creaţi o temă nouă de la zero). WordPress este folosit de milioane de utilizatori, şi mulţi oameni vor descărca tema voastra.
26.Lasa mesaje rautacioase pe alte bloguri,putina publicitate negativa nu strica.
27. Crearea de web design resources. Comunitate de web design este cea mai activa online, şi crearea de resurse pentru ea este o modalitate buna de a creşte traficul. Exemplele includ seturi de icoane, fonturi, texturi, perii de Photoshop şi altele asemenea.
Concursuri
28. Lanseaza un concurs de retweet. Premiul poate fi fie in bani sau in produse şi servicii de la sponsori.
29. Lanseaza un concurs de comentarii. Aceasta va creşte traficul dvs., deoarece RSS şi e-mailul de abonaţi vor trebui să viziteze site-ul dvs. pentru a lăsa un comentariu.
30. Lanseaza un concurs de review. Ţineţi minte că aveti nevoie de un premiu bun pentru a motiva oamenii să scrie despre concursul dumneavoastra, totusi.

No comments:

Post a Comment