Thursday, May 26, 2011

Pariu gratis bet365 pentru finala Champions League

Sambata privirile microbistilor se indreapta spre Wembley, unde Barcelona se infrunta cu Manchester Utd. Cu ocazia acestui eveniment fotbalistic bet365 va ofera un pariu gratis fantastic pentru a creste si mai mult emotiile celui mai mare meci din fotbalul de club mondial.
Plasati un pariu inaintea meciului din finala Ligii Campionilor iar bet365 va ofera un Pariu Live Gratuit, pana la aceeasi miza, pe acest mare meci.
Pur si simplu plasati un pariu inainte de startul meciului, apoi dupa inceperea meciului plasati inca un Pariu Live si, daca PRIMUL dumneavoastra Pariu Live este necastigator, va vom rambursa aceasta miza, pana la valoarea celui mai mare pariu plasat inaintea evenimentului (pana la 10€).
Ca intotdeauna, veti avea o multitudine de oportunitati de pariere din care puteti alege, cu peste 70 de tipuri de Pariuri Live disponibile pe tot parcursul meciului, inclusiv Urmatorul gol, Goluri/Meci, Total cornere, Rezultat la pauza, Rezultat final si multe altele.
Cu o extraordinara diversitate de pariuri sportive inaintea evenimentului si Pariuri Live, precum si un pariu gratuit fantastic, bet365 este cel mai potrivit loc pentru toate pariurile dumneavoastra pe finala din Liga Campionilor.

No comments:

Post a Comment