Tuesday, November 30, 2010

Barcelona vs Real Madrid 5-0


Cateva ganduri scrise te microbistii de pe www.e-pariuri.ro:
Interes enorm legat de acest meci,peste 11 mil euro jucate la betfair.
Pierdut echipa Real Madrid.O declar nula.
Poti sa faci bani frumosi daca ai o tesla sa o vinzi lui Mourinho.
Mare noroc pe Barcelona ca nu am mers cu o miza mai mare pe ei...Ca se termina 0-3 cu hat-trick Sergio Ramos.
Ce o fi fost in capul lui Mourinho la final cand tabela arata 5-0...El care le a inchis toate spatiile catalanilor cand antrena Inter
Eu sunt de parere ca real anul acesta nu va castiga nimic. DC!?
Pentru ca stilul "the special one" pur si simplu nu este compatibil cu gena real madrid..IN CL niciodata Real nu va baga fundul in poarta la barcelona sau manchester de ex, cum facea interul si chelsea .
Si mai este ceva ... baietii aia de la Barcelona joaca impreuna de cand erau mici ... se mai pune problema de omogenitate ? cu siguranta nu ... ei aduc cativa jucatori acolo unde chiar au nevoie ... la Real Madrid daca intr-un an nu se face performanta, anul viitor se schimba liniile ca la hochei ... pleaca 5-6 jucatori si vin alti 5-6 ... sa nu uitam ca si componenta nationalei Spaniei(campioana europeana si mondiala) este in proportie de 75 % formata din jucatorii Barcelonei ...
rau momente care-mi dadeau senzatia ca urmaresc un joc video gen fifa..

Stau si ma intreb cit poate sa fie de frustrant pt jucatori cu statura mai mare cind vezi ca esti pe post de tom iar niste soricei ascund efectiv mingea.

iniesta : 170 cm , 65 kg
xavi : 170cm, 68 kg
messi : 169 cm, 67 kg
villa : 175 cm , 69 kg
boja krkic : 170 cm , 65 kg

cind te uiti la rece pe aceste cifre si vezi ca rezultanta lor valoreaza zeci de milioane de euro... ce sa mai, fara cuvinte.
Le-au dat de le țiuie .

No comments:

Post a Comment