Monday, November 22, 2010

100 moduri de a creste traficul 5


41. Dacă publicaţi multe cum să faci-articole si tutoriale, Delicious ar putea fi un generator de trafic bun pentru site-ul dumneavoastră. Pur şi simplu adăugaţi o pictogramă Delicious sub articolele voastre. Dacă aveţi suficiente marcaje într-o perioadă scurtă de timp, articolul dumneavoastră ar putea promova pe prima pagina Delicious.
42.Include icoane social bookmarking pe site-ul dvs.. Puteţi creşte numărul de voturi şi marcaje , inclusiv prin icoane sociale marcate pe site-ul dvs..
43.Crearea unui profil pe cele mai multe reţele sociale. Când creaţi un profil pe o reţea socială, de obicei va include adresa URL a site-ul dumneavoastră.
44.Incepeţi să utilizaţi Facebook. Dacă doriţi să genereze trafic mass-media trebuie să aveţi o prezenţă pe Facebook. Va faceti un cont si adunati cat mai multi prieteni posibil.
45.Creaţi o pagină fan Facebook pentru blogul vostru.
46.Includeţi Facebook "Like" buton pe site-ul tau. Facebook a introdus recent "Like" buton, pe care i; puteţi încorpora pe site-ul dvs.Intrati aici http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like
47.Incepeţi să utilizaţi Twitter. O alta reţea socială puternica este Twitter. Poti crea un cont pentru tine, sau unul pentru site-ul dvs. direct, în cazul în care veţi posta actualizări cu link-uri pentru mesajele dumneavoastră recente şi legate de conţinutul de pe Web.
48.Include un buton TweetMeme pe site-ul tău. Prin includerea unui buton de TweetMeme pe site-ul dvs. veţi permite vizitatorilor dvs. sa dea retweet pe mesajele şi paginile dumneavoastră cu un singur clic, care poate duce la creşterea traficului.
49.Incearca cele 233 de retele sociale mai mici.Intra aici http://vandelaydesign.com/blog/social-media/list-social-networks/

No comments:

Post a Comment