Friday, October 22, 2010

Mall in Targoviste


Magazinul Muntenia va deveni primul mall din județul Dâmbovița, de fapt, din cauza mărimii sale acesta va intra la categoria de Mini-mall.
SC ROMAIR CONSULTING SRL s-a ocupat de intregul proiect, iar lucrarile de extindere a spatiilor comerciale au inceput de cateva zile si sunt realizate de SC BALCOVI COMIMPEX SRL.

Cei care au trecut saptamana aceasta prin centrul orasului au putut observa faptul ca magazinul Muntenia si o parte din trotoar sunt imprejmuite cu un gard. In mare parte trotuarul ocupat este al cladirii, insa pentru restul spatiului public a fost incheiat un contract de inchiriere intre Primaria Targoviste si SC Metex SRL, firma care detine intregul magazin.
Chiria este de 18 lei mp/luna, asadar 3960 lei vor ajunge lunar in contul primariei. Acest contract de inchirere este a fost semnat pe 28.09.2010 si este valabil pana la sfarsitul anului insa se poate prelungi.


Desi in acte durata constructiei este de 24 de luni, exista posibilitatea ca Mall-ul sa fie deschis mai devreme .
“ Constructiile vor fi realizate la standarde europene, firma care se ocupa de acest proiect are resurse financiare si speram sa fie cat mai repede gata. Mini-mall-ul va fi asemanator mall-urilor mari din tara, iar targovistenii se vor bucura de noi magazine de imbracaminte si de incaltaminte, de electronice si fast-fooduri. Va fi ceva deosebit. L-am denumit mini mall deoarece spatiul nu este destul de mare, insa dambovitenii vor putea gasi tot ce doresc”, a declarat city managerul, Marius Constantinescu .Poate o sa avem si noi MC Donalds in Targoviste.

No comments:

Post a Comment