Friday, October 8, 2010

Bonus Bwin


Dati click pe reclama de mai sus pentru a deschide un cont la Bwin. Aceasta casa este fara indoiala o casa de pariuri excelenta de pariuri online, care ofera cele mai bune cote pentru cele mai bune meciuri, inca din anul 1999, pentru milioane de clienti din intreaga lume. Pe langa aceastea, Bwin ofera o multime de promotii incantatoare, alaturi de acest bonus de inregistrare care poate ajunge pana la 100RON.

Site-ul arata exceptional, fiind o adevarata placere sa alegeti si sa plasati un pariu. Acesta este disponibil in foarte multe limbi, inclusiv in romana.

Interfata live va permite sa plasati pariuri utilizand cele mai bune optiuni pentru cele mai importante meciuri. Aceasta este foarte bine realizata, avand un design atractiv.

Asa cum am spus si mai devreme, Bwin ofera o gama variata de evenimente sportive pe care puteti paria. Sunt disponibile foarte multe tipuri de pariuri, care pot fi plasate pe o multime de evenimente.

Deschiderea unui cont este o procedura simpla care poate fi realizata prin completarea unui formular cu datele dumneavoastra personale.

Pentru noii clienti, Bwin are o surpriza, mai exact acesta ofera un bonus care poate ajunge pana la 100 RON. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont si sa depuneti bani in contul dumneavoastra.

Dupa cum vedeti, Bwin incearca sa ofere o gama cat mai variata de servicii astfel incat sa confirme faptul ca intr-adevar este una dinte agentiile online de pariuri de top din lume.

Dupunerea minima aceptata de Bwin este de 10Euro. Aceaspta poate fi realizata cu ajutorul urmatoarelor modalitati de plata: carti de credit, Transfer bancar, Western Union, Neteller, Moneybookers, Freebet si multe altele.

Bwin ofera un serviciu de relatii cu clientii care este disponibil prin telefon sau email.

No comments:

Post a Comment