Friday, August 27, 2010

100 moduri de a creste traficul blogului


Traficul este moneda de web. Cu cat are mai mult trafic blogul dvs. , cu atât mai uşor va fi pentru atingerea obiectivului tau, fie că este vorba de a face bani, pentru a răspândi ideile tale, să te conectezi cu alte persoane sau orice altceva.
De aceea am decis să creez o compilatie cu 100 de modalităţi pe care le puteţi utiliza pentru a creşte traficul site-ul dvs.. Aplică unele (sau cea mai mare parte ) dintre ele şi sunt sigur traficul dvs. va merge în sus!
Blog-uri
1. Adauga un blog pentru site-ul dumneavoastră. Dacă site-ul dvs. este static (de exemplu un magazin online), luati în considerare adăugarea un blog la aceasta, în cazul în care veţi scrie un conţinut nou în mod regulat. Acest lucru va oferi vizitatorilor un motiv să se întoarcă, şi un motor de căutare iar traficul va creşte de asemenea. Dacă aveţi nevoie de un software de blog WordPress sau Blogspot(este gratuit şi uşor de utilizat).
2. Lasă comentarii pe alte bloguri
. Dezvolta obiceiul de a vizita blog-uri în interiorul dvs. de nişă şi lăsând comentarii pe ele. Aveţi posibilitatea să includeţi un link către site-ul dvs. la fiecare comentariu, iar unii vizitatori vor veni cu siguranţă prin aceste link-uri.
3. Scrie mesajele clienţilor. Cele mai multe bloguri accepta posturi ale clienţilor. Asta este, acestea vă permit să scrieţi un post pentru ei, şi, de obicei acest post poarta un byline autor, împreună cu un link către site-ul dumneavoastră.
4. Sponsorul de concursuri blog. O altă practică comună în jurul blogospherei sunt concursurile. Aveţi posibilitatea să sponsorizati prin donarea de produse sau bani, iar blogger va face legătura către site-ul dvs. de pe pagina de concurs. 5. Alăturaţi-vă unui carnaval blog. Puteţi organiza cu prietenii, sau sa căutati pe BlogCarnival.com printre cele existente.
6. Reţea, de reţea, de reţea


Abonaţii
e-mail-subscribers7. Publica un feed RSS. Odată ce aţi publicat un RSS feed vizitatorii dvs. vor fi capabili să se aboneze la site-ul dvs. folosind un cititor RSS. De fiecare dată când publicaţi un nou conţinut pe care îl vor primi în mod automat, aceasta este o modalitate foarte bună de a păstra acesti vizitatori şi vor vizita site-ul dvs. în mod regulat.
8. Folositi FeedBurner. Dacă doriţi să obţineţi cele mai tari RSS feed trebuie să : Înregistraţi-vă pentru un cont de FeedBurner. Acesta este complet gratuit, şi veţi obţine o gamă largă de caracteristici, inclusiv statistici despre dvs. de abonaţi, opţiuni de personalizare şi aşa mai departe. FeedBurner va face, de asemenea RSS feed compatibil cu majoritatea browserelor si cititoare de RSS, astfel încât nu veţi pierde abonaţi din cauza unor probleme tehnice.




9. Oferta e-mail de abonamente. Mulţi utilizatori de internet inca nu folosesc RSS, oferind astfel un abonament de e-mail . Din fericire, este foarte uşor sa faceti acest lucru o dată ce tu ai un cont de FeedBurner. Trebuie doar să activaţi această facilitate , şi apoi copiaţi şi inseraţi link-ul de abonament pe site-ul dumneavoastră.
10. Creaţi un buletin informativ prin e-mail. Puteţi lua opţiunea dumneavoastră de abonare facand un pas mai departe şi de a crea un buletin informativ prin e-mail. Acest lucru vă va oferi mai mult control cu privire la mesajele pe care le trimiteti la abonaţii dumneavoastră. De exemplu, aţi putea crea o secvenţă de auto-responder, trimiterea de mesaje specifice la anumite intervale de timp pentru avea abonaţi noi. Vei avea nevoie de un software de e-mail marketing pentru a gestiona newsletter-ul dvs., şi puteţi folosi Aweber .VA URMA

No comments:

Post a Comment