Thursday, March 31, 2011

Leapsa

Am primit tema pentru acasa de la MitzaaBiciclista De ce si cum...
CAND AM INCEPUT SA SCRIU...In clasa 1 cand am inceput sa fac liniute si bastonase ,ma descurcam bine dar eram suparat ca nu sunt fotolii in scoala,asa ma mintise un baiat mai mare,erau doar niste banci vechi si urate.Pe blog am inceput sa scriu de un an de zile,mai mult sau mai putin.
CE MA MOTIVEAZA SA SCRIU PE BLOG...Zambetul si buna dispozitie pe care,asa imi place sa cred,le aduc cititorilor mei.Ma inspir mult din realitate ,foarte rar inventez.Am avut norocul sa fiu inconjurat de prieteni cu mult haz .Nu scriu elaborat ,lin,dar am umor si mi s a spus ca sunt mai bun la oral decat la scris.:D
CUM REACTINOEZ LA COMENTARII NEGATIVE...Bine ati venit in lumea mea.Sa nu indrazniti pentru ca sunt masina de razboi.Nu numai ca nu o sa mai lasati comentarii negative dar nu veti mai intra pe internet din cauza mea.:))) Serios vorbind nu le dau mare importanta.
CARE A FOST IDEEA INITIALA DE LA CARE AM PORNIT...Banii.Eu credeam ca se pot face bani buni din afilieri pentru casele de pariuri.Ar fi trebuit sa fie un blog nisa despre pariuri si sport dar nu vreau sa fie asa.Vreau sa am de toate aici de la muzica,poze,articole,glume proaste,pariuri,etc ca la piata,dar nu orice piata ci piata din Milano.:D
CE FEL DE LINKURI TIN IN BLOGROLL...Am ceea ce imi place.Nu tin bloguri pe care nu le urmaresc.Multe sunt scrise de femei , am eu o atractie...Dar si Filip, Serafim sau Simon , se ridica mult peste asteptarile mele.
CUM M A SCHIMBAT PE MINE BLOGUL...M a schimbat in bine spre foarte bine.Sunt mult mai atent la ceea ce scriu pentru ca nu scriu doar pentru mine,in sensul eu centrez eu dau cu capul.
CE ASTEPTARI AM DE LA BLOGUL MEU...Sa ii faca pe oamenii care il citesc din cand in cand sa revina cu drag si sa le mai descretesc fruntile ,nu sa vina din obligatie.
CE ASTEPTARI AM DE LA CITITORII/VIZITATORII MEI...Sa nu fie falsi ,sa mi spuna direct daca nu le place ceva dar sa nu exagereze.V am pupat !

No comments:

Post a Comment