Tuesday, June 5, 2012

Betdaq bonus


Use the translate button on the right!

Dati click pe reclama de mai sus pentru a deschide un cont la Betdaq.Betdaq este asemanator cu Betfair dar la o scara mai mica.
Betdaq nu este o casa de pariuri propriu-zisa ci mai degraba un exchange de pariuri.Aici nu mai pariezi impotriva casei ci impotriva altor pariori.Cotele aici sunt mari spre foarte mari.Sunt multi jucatori din UK dar si din toata lumea.
Diferenta dintre Betdaq si Betfair este una importanta la comision.Ambele percep un comision atunci cand un parior castiga.Daca pariorul pierde nu se mai percepe niciun comision.Comisionul la Betfair este de 5% din castigul vostru iar la Betdaq este de doar 3%.La sume mari se vede diferenta.
Sporturile acoperite de Betdaq sunt urmatoarele:fotbal,tenis,hochei,baschet,rugby,fotbal american,curse de cai,curse de caini,etc.
Metode de depunere:carduri de credit si debit,moneybookers,neteller,transfer bancar.
Betdaq va asteapta cu un bonus de 25 lire englezesti.Ca sa primiti bonusul trebuie sa introduceti acest cod cand deschideti contul de pe reclama de mai sus:ALLBDQ03.
Este posibil ca acest cod sa fie deja acolo dar totusi verificati.
Primul pariu in valoare de cel putin 25 lire englezesti trebuie sa fie pe cote de 1,5 sau mai mari.
Oferta este doar pentru clientii noi.
Betdaq are sediul in Irlanda si este un exchange care nu trebuie sa lipseasca din lunga lista de case de pariuri a unui parior profesionist.
Bafta!



No comments:

Post a Comment